Per auto

Vanuit Rotterdam / Breda
Via de A20 rijdt u richting Hoek van Holland tot afrit Maassluis/Maasland/Havens (nr. 7). U neemt op de rotonde de derde afslag en daarna gelijk de tweede afslag naar Laan 1940-1945. Daarna vervolgt u de weg en gaat twee keer rechtdoor over de rotondes. Vervolg deze weg tot aan de eerste afslag na de ophaalbrug, hier slaat u linksaf de Maasweg op. Aan het einde van deze weg slaat u nogmaals linksaf, het hotel bevind zich aan uw linkerzijde.

Vanuit Amsterdam / Den haag
Via de A4 rijdt u richting Rotterdam en neemt u de afrit richting Hoek van Holland (A20). Via de A20 rijdt u richting Hoek van Holland tot afrit Maassluis/Maasland/Havens (nr. 7). U neemt op de rotonde de derde afslag en daarna gelijk de tweede afslag naar Laan 1940-1945. Daarna vervolgt u de weg en gaat twee keer rechtdoor over de rotondes. Vervolg deze weg tot aan de eerste afslag na de ophaalbrug, hier slaat u linksaf de Maasweg op. Aan het einde van deze weg slaat u nogmaals linksaf, het hotel bevind zich aan uw linkerzijde.

Vanuit Bergen op Zoom
Via de A4 volgt u de snelweg richting Rotterdam. Na 25km vervolgt u de weg naar de A29. Na 25km volgt u de richting Amsterdam/Schiedam en voegt u in op de A15. Houd rechts aan en volg de borden Amsterdam/Den Haag/Schiedam. Vervolg de weg naar de A4 en voeg in op de A4. Volg de 3 rechterrijstroken om afrit 10-Schiedam – Noord te nemen naar de E25/A20 richting Hoek van Holland/Vlaardingen/Ring-Noord/Rotterdam-Noord/Utrecht/Schiedam. Houd links aan bij de splitsing en voeg in op de A20/de E25. Via de A20 rijdt u richting Hoek van Holland tot afrit Maassluis/Maasland/Havens (nr. 7). U neemt op de rotonde de derde afslag en daarna gelijk de tweede afslag naar Laan 1940-1945. Daarna vervolgt u de weg en gaat twee keer rechtdoor over de rotondes. Vervolg deze weg tot aan de eerste afslag na de ophaalbrug, hier slaat u linksaf de Maasweg op. Aan het einde van deze weg slaat u nogmaals linksaf, het hotel bevind zich aan uw linkerzijde.

Openbaar vervoer

Met de trein reist u naar station Schiedam Centrum. Hier kunt u overstappen op de metro B richting Steendijkpolder of Hoek van Holland. U stapt uit bij station Maassluis centrum waarna u binnen 10 minuten lopen richting de buitenhaven bij Hotel Maassluis arriveert.

Onze adresgegevens

Hotel Maassluis
Govert van Wijnkade 48
3144 EG Maassluis
Tel +31 (0)10 261 43 43
receptie@hotelmaassluis.nl