Onze Kamers

Hotel Maassluis beschikt over 39 kamers, elk uniek in stijl, ruimte, uitzicht en faciliteiten en variërend van comfortabele standaard kamers tot de meest luxe en ruime (bruids)suites. Wij bieden single kamers, standaard kamers, superior kamers, een familie suite en thema suites aan. 

Eenpersoonskamer

Hotel Maassluis beschikt over 2 eenpersoonskamers.

De eenpersoonskamer van 15m2 is gelegen op de begane grond aan de achter parkeerzijde van het hotel.

De kamers zijn uitgerust met een éénpersoonsbed (90x200cm), airconditioning, koelkastje, kluisje, koffie/thee faciliteiten en een smart-TV.

De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel, föhn en toilet.

kamer boeken

Standaard kamer

Hotel Maassluis beschikt over 22 standaard kamers.

De standaardkamer van 20 à 25m2 is uitgerust met een tweepersoonsbed (180x200cm of 180x210cm), airconditioning, koelkast, kluis, koffie/theefaciliteiten en een smart-tv.

De badkamer heeft een inloopdouche, een wastafel en een haardroger. Het toilet bevindt zich in de badkamer of in een aparte ruimte naast de badkamer afhankelijk van uw kamer.

Onze standaard kamers bieden een gevarieerd uitzicht met onder andere waterzicht, havenzicht, parkingzicht en uitzicht op de achterzijde/parking van het hotel.

kamer boeken

Superior kamer

Hotel Maassluis beschikt over 11 superior kamers.

De Superior kamer 30m2 is uitgerust met een tweepersoonsbed (180x210cm), airconditioning, koelkast, kluis, koffie/theefaciliteiten en een smart-tv.

De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en föhn. Een aantal van onze superior kamers beschikken ook over een ruim ligbad en of een balkon. Het toilet bevindt zich in de badkamer of apart naast de badkamer.

Ook is het mogelijk om op de superior kamers een extra bed te plaatsen voor een derde persoon. Ook hier kunt u de beschikbaarheid en prijzen opvragen bij de receptie van ons hotel.

kamer boeken

Family suite

De Familie suite is onze enige kamer geschikt voor 4 personen.

De kamer is ruim 33m2 en beschikt over een groot dakterras welke uitzicht biedt op de waterweg. De kamer is uitgerust met een rustiek balkenplafond, 2x tweepersoonsbed (180x210cm), airconditioning, koelkastje, kluisje, koffie/thee faciliteiten en twee smart TV’s.

De open badkamer beschikt over een inloopdouche, ligbad, wastafel, föhn en apart toilet.

kamer boeken

Elbe Suite

De Elbe suite is een pittoreske kamer van 36m2 met uitzicht op het schip
“ De Elbe”, een historische zeesleper die beeldbepalend is voor de Maassluise maritieme historie.

De kamer beschikt over een rustiek balkenplafond, tweepersoonsbed (180x210cm), airconditioning, koelkastje, kluisje, koffie/thee faciliteiten en een smart TV.

De open badkamer beschikt over een inloopdouche, ligbad, wastafel, föhn en apart toilet.

Op de Elbe suite is het mogelijk om een extra bed te plaatsen voor een derde persoon. U kunt de beschikbaarheid en prijzen hiervan opvragen bij de receptie van ons hotel.

kamer boeken

Bruidssuite

De Bruidssuite is een mooie, ruime suite met uitzicht op de Waterweg en daarom een van onze meest luxe suites.

De suite is ruim 41m2 groot. De kamer beschikt over een rustiek balkenplafond, tweepersoonsbed (180x210cm), airconditioning, koelkastje, kluisje en koffie/thee faciliteiten. Het slaapgedeelte is uitgerust met een smart-TV.

De open badkamer beschikt over een inloopdouche, ligbad, wastafel en föhn. Het toilet is apart gesitueerd naast de badkamer.

Op de bruidssuite is het mogelijk om een extra bed te plaatsen voor een derde persoon. U kunt de beschikbaarheid en prijzen hiervan opvragen bij de receptie van ons hotel.

kamer boeken

Tower Suite

De Tower suite is gesitueerd in de voormalige uitkijkpost van ons historische pand en is ruim 38mgroot.

De tower suite biedt uitzicht op de Waterweg, heeft een rustiek balkenplafond, tweepersoonsbed (180x210cm), airconditioning, koelkastje, kluisje, koffie/thee faciliteiten en een smart TV. Het torentje met uitkijk over Maasluis (360º) is via de suite met de originele trap bereikbaar.

De badkamer beschikt over een inloopdouche, victoriaans ligbad met zicht op de haven, wastafel, föhn en toilet.

Op de Tower suite is het mogelijk om een extra bed te plaatsen voor een derde persoon. U kunt de beschikbaarheid en prijzen hiervan opvragen bij de receptie van ons hotel.

De Tower Suite is niet bereikbaar met de lift.

kamer boeken