Restaurant Hven

Het restaurant en de serre zijn voorzien van een stijlvolle inrichting die past bij de origine van het pand. Bij mooi weer is het zonovergoten terras op ‘de Punt’ geopend met uitzicht over het Scheur, waar van vroeg tot laat de meest uiteenlopende schepen voorbij varen. Het overdekte achterterras is het hele jaar door geopend en beschikt over terrasverwarming.

Smaakvolle gerechten, dorstlessende bieren, bourgondische wijnen & feestelijke cocktails. Hoe ziet uw culinaire moment bij Restaurant Hven er uit?

COVID-19

Ons restaurant en onze service is aangepast aan de normen en regelgeving van het RIVM en de Veiligheidsregio Rotterdam.

Vanaf 1 juli mogen wij 100 gasten ontvangen in ons restaurant die niet bij ons overnachten. 

Ons terras is ook geopend. Voor gebruik van ons terras hoeft u niet te reserveren. Voor betreding dient u een controlegesprek te voeren met 1 van onze medewerkers en uw handen te desinfecteren bij een van onze desinfectie stations.

Reserveer nu uw tafel!

direct reserveren

Groepsreserveringen

In verband met de regelgeving van het RIVM hebben wij aangepaste voorwaarden tot groepsreserveringen. Tafels mogen uitsluitend met meer dan vier (tot maximaal 10) personen worden gebruikt als deze afkomstig zijn uit hetzelfde huishouden. 

Groepen groter dan vier (of 10) personen kunnen dus bij ons plaatsnemen aan verschillende tafels op 1,5 meter afstand. Dit betekent dat wij momenteel onze Bar, Serre & Terras niet exclusief kunnen reserveren voor groepen.

Wel is het mogelijk om voor de veiligheid van u en uw gezelschap privé te dineren in een van onze banqueting faciliteiten. 

Terras

Ons terras is vanaf 1 juni voor iedereen beschikbaar zonder reservering (dit kan ook bij aankomst op basis van beschikbaarheid).

Graag vragen wij een ieders begrip voor de genomen maatregelen. U dient ten alle tijden de aanwijzingen van ons personeel in acht te nemen en op te volgen voor de veiligheid van u en omstanders.

 

Ontbijt

De dag beginnen met wat extra energie? Begin uw dag goed en maak gebruik van ons overheerlijke ontbijt buffet.

Wij serveren ons ontbijt van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 10:00 en in het weekend van 07:30 tot 10:30.

Meer

Lunch

Geniet van een lunch met vrienden, familie of uw zakelijke gasten? Restaurant Hven verwelkomt u graag en is dagelijks geopend.

Wij serveren onze lunchkaart tot 17:00 uur.

BEKIJK

Diner

Dagelijks verwelkomen wij u graag in Restaurant Hven om te genieten van een overheerlijk diner. Onze kaart is geïnspireerd door streekproducten en nemen u graag mee in onze culinaire passie.

Wij serveren onze dinerkaart vanaf 17:00 uur.

BEKIJK

Dessert

Interesse en nieuwsgierig naar onze dessert kaart?

Bekijk hem hier!

Bekijk

Wijnkaart

Interesse en nieuwsgierig naar onze wijnkaart?

Bekijk hem hier!

Bekijk

Drankenkaart

Interesse en nieuwsgierig naar onze drankenkaart?

Bekijk hem hier!

Bekijk