Liefde is elkaar het jawoord geven! Laat uw wensen in vervulling gaan, alles is mogelijk. Wij kunnen u adviseren bij de juiste invulling van uw mooiste dag en alles wat hierbij komt kijken. Voor zowel een groot feest of juist een intieme viering van uw huwelijksdag is Hotel Maassluis uitermate geschikt.

Trouwen op locatie

Het begint met de keuze van de trouwlocatie. Geen zin in vervoer- en parkeerproblemen? Dan is trouwen op locatie misschien iets voor jullie. Trouwen op onze locatie moet per huwelijk worden aangevraagd bij de gemeente. In het verleden zijn alle aanvragen voor onze locatie steeds goedgekeurd.

 

Ontvangst

In onze bar, serre en gaanderij hebben wij al vele gezelschappen mogen ontvangen. Wij werken samen met de beste bakkers en bruidstaartenspecialisten zodat jullie taart geheel naar wens wordt gemaakt.

Diner & buffet

Het diner kan uitgeserveerd worden in een van onze sfeervolle zalen. Liever de voorkeur voor een buffet of walking dinner? Wij bieden een 3 gangen keuzemenu aan die uit te breiden is tot een 4, 5 of zelfs 6 gangen menu. Jullie kunnen er uiteraard ook voor kiezen om samen met onze chef-kok een passend menu of buffet samen te stellen.

Wij bieden de mogelijkheid om een op het menu afgestemd wijnarrangement voor jullie samenstellen.

Receptie

Jullie kunnen bijvoorbeeld ontvangen worden met een lekker kopje koffie met bruidstaart, een sprankelende welkomst-cocktail met amuse of een drankje naar keuze met een breeds scala aan luxe koude en warme hapjes.

Wij bieden complete arrangementen aan, maar bespreken ook graag met jullie de wensen in een persoonlijk gesprek om een op maat gemaakt arrangement aan te kunnen bieden.

Feestavond

Voor het feest hebben wij een arrangement samengesteld.

Dit arrangement omvat:

  • Glaasje prosecco bij de toast
  • 1 luxe koude amuse
  • 3 of 4 warme hapjes
  • Onbeperkt dranken uit ons binnenlands drankenassortiment*..

Natuurlijk mag een DJ of band niet ontbreken. Om het dansen gemakkelijk te maken kunnen wij een dansvloer plaatsen.

Overnachten

Na afloop van jullie huwelijksfeest lekker bijkomen in de bruidssuite?

Natuurlijk ontbreekt een kingsize bed en een ligbad niet!

Gasten ontvangen die net te ver weg wonen? Ook hiervoor bieden wij overnachtingen aan.

Kom gezellig een keer vrijblijvend langs om onze locatie te bekijken en onder het genot van een drankje uw wensen met ons door te nemen!

*Dit assortiment omvat huiswijnen, Heineken bier van het vat, frisdranken, vruchtensappen, port, sherry, Hollandse likeuren, jenevers, koffie en thee.

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact op met 

Robin Lindaart en/of Jennifer van der Kant

010-261 43 43 

Sales@hotelmaassluis.nl