Serre & RESTaurant

De serre van restaurant Hven biedt u een prachtig uitzicht over Het Scheur. Een sfeervolle locatie geschikt voor een diner, besloten feest of trouwerij. Voor uw comfort beschikt de serre over zonwering en klimaatbeheersing.

Terras

Bij mooi weer is het zonovergoten terras op ‘de Punt’ geopend met uitzicht over het Scheur, waar van vroeg tot laat de meest uiteenlopende schepen voorbij varen. 

Gaanderij

Een intiem, overdekt terras, waar u eindeloos kunt genieten van frisse cocktails in de zomer. In de koude wintermaanden staat de terrasverwarming aan en liggen er fleecedekens voor u klaar.

Salon

Geïnspireerd door de Parijse café’s, kunt u hier genieten van een aperitief met zicht op onze keuken. De salon biedt ruimte voor maximaal 20 personen en is ook exclusief te reserveren voor bijvoorbeeld een high tea, proeverij of borrel.

Bar

Onze hotelbar biedt u de gelegenheid om uw avond goed te beginnen of in stijl af te sluiten. Met onze klassieke inrichting nemen wij u mee terug naar de jaren 50 waar u geniet van vele whisky’s, cocktails en andere dranken. De openingstijden van de bar kunnen dagelijks wisselen. Onze bar beschikt over klimaatbeheersing. Incidenteel is onze bar gesloten voor besloten bijeenkomsten.

Elektrische laadpalen

Op onze privé parkeerplaats faciliteren wij u twee elektrische oplaadzuilen met 4 oplaadpunten. De desbetreffende laadpalen staan aangegeven door middel van een stekker icoon op het parkeervak.

Fietsen

Ontdek het prachtige Maassluis te fiets. De omgeving is rijkelijk voorzien van attracties en bezienswaardigheden. Zo fietst u binnen 40 minuten naar het strand bij Hoek van Holland of naar de bloemenveiling in Naaldwijk. Voor meer informatie over onze fietsroutes en fietsverhuur neemt u contact op met onze receptie. Het reserveren van fietsen is op basis van beschikbaarheid, dus reserveren is gewenst.

Parkeren

Hotel Maassluis biedt u gratis een privé parkeerterrein aan de achterzijde van het hotel. Het terrein is voorzien van camera’s, maar parkeren is op eigen risico. Rondom het hotel zijn voldoende parkeerplaatsen waar u ook gratis kunt parkeren. Hotel Maassluis stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of beschadigingen aan uw eigendom.

Taxi Service

Avondje weg en geen zin om te rijden? Onze receptionisten helpen u graag en boeken passend vervoer voor u. Voor meer informatie over tarieven en tijden kunt u terecht bij onze receptie.