Fietsverhuur

Ontdek het prachtige Maassluis te fiets. De omgeving is rijkelijk voorzien van attracties en bezienswaardigheden. Zo fietst u binnen 40 minuten naar het strand bij Hoek van Holland of naar de bloemenveiling in Naaldwijk. Voor meer informatie over onze fietsroutes en fietsverhuur neemt u contact op met onze receptie. Het reserveren van fietsen is op basis van beschikbaarheid, dus reserveren is gewenst.

Elektrische laadpalen

Op onze privé parkeerplaats faciliteren wij u twee elektrische oplaadzuilen met 4 oplaadpunten. De desbetreffende laadpalen staan aangegeven door middel van een stekker icoon op het parkeervak.

honden

Ons hotel beschikt over speciale hondenkamers, zo kunt u samen met uw viervoeter genieten van een heerlijk verblijf. Met de prachtige locaties en wandelroutes in de omgeving van ons hotel! Ook kunt u samen komen ontbijten, lunchen, borrelen of dineren in ons restaurant Hven.

Serre & RESTaurant

De serre van restaurant Hven biedt u een prachtig uitzicht over Het Scheur. Een sfeervolle locatie geschikt voor een diner, besloten feest of trouwerij. Voor uw comfort beschikt de serre over zonwering en klimaatbeheersing.

Terras

Bij mooi weer is het zonovergoten terras op ‘de Punt’ geopend met uitzicht over het Scheur, waar van vroeg tot laat de meest uiteenlopende schepen voorbij varen. 

Wasservice

Langdurig verblijf of even snel een fris overhemd?

Vraag bij de receptie naar onze wasservice!

taxi service

Gaat u een avondje uit en heeft u geen zin om te rijden? Ons receptieteam helpt u graag met het regelen van uw vervoer. 
Voor meer informatie over tarieven en tijden kunt u contact opnemen met onze receptie.

Gaanderij

Een intiem, overdekt terras, waar u eindeloos kunt genieten van frisse cocktails in de zomer. In de koude wintermaanden staat de terrasverwarming aan en liggen er fleecedekens voor u klaar.

 

 

Parkeren

Hotel Maassluis biedt u gratis een privé parkeerterrein aan de achterzijde van het hotel. Het terrein is voorzien van camera’s, maar parkeren is op eigen risico. Rondom het hotel zijn voldoende parkeerplaatsen waar u ook gratis kunt parkeren. Hotel Maassluis stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of beschadigingen aan uw eigendom.