Het verhaal

Hotel Maassluis – een uniek boetiekhotel – heeft straks 39 kamers en een restaurant waar plek is voor 140 gasten. Deze kamers zijn allen uniek waar de historische nautische en maritieme details zichtbaar worden.

Op de speciale historische locatie langs de Maas van het hotel, waar dagelijks tientallen boten langsvaren, wordt een prachtige serre gebouwd wat uitzicht biedt over het water en het achterland.

Floris van Vliet

Floris van Vliet lijkt met zijn 22 jaar nog een groentje, maar is dat niet. Hij is praktisch opgegroeid in een hotel, aangezien zijn ouders al 35 jaar een Van der Valk-hotel bestieren. Hij kreeg het hotelwezen dus met de paplepel ingegoten. Dat hij de Hogere Hotelschool in Maastricht zou doorlopen, lag in de lijn der verwachting. Dat hij ook zelf een hotel zou gaan leiden, is geen onlogische stap geweest!

In de achterban van Floris zit enorm veel expertise, maar heeft zijn handen vol aan dit grote avontuur. Floris is niet van plan straks met de beentjes op het bureau cijfertjes te gaan tellen. Hij heeft geleerd van zijn ouders dat je altijd moet werken om het gezicht te worden van de zaak. Daarnaast wilt hij altijd een stapje extra doen om gasten een persoonlijk en bijzonder aangenaam verblijf te kunnen bieden.

Welkomstdrankje

 

Wij serveren al onze hotel gasten een verfrissend welkomst drankje. Zodra u bij ons binnen stapt begint het genieten!

WIFI gebieden

 

Alle ruimtes binnen Hotel Maassluis beschikken over uitstekende wifi en internet verbindingen, voor zowel de zakelijke als de recreatieve gebruiker.

Restaurant

 

Restaurant Hven is dagelijks geopend voor zowel hotel gasten als gasten van buitenaf van 07:00 tot 23:00.

Fiets verhuur

 

Hotel Maassluis verhuurd fietsen en E-bikes per dag.

Hotel Bar

 

Onze Hotelbar is geopend voor hotel gasten en gasten van buitenaf op beschikbaarheid. Onze openingstijden variëren in het weekend.

Vergader faciliteiten

 

Hotel Maassluis beschikt over 3 verschillende vergaderruimtes met een optie tot uitbreiding of samenvoeging. Onze vergader arrangementen zijn inclusief dranken zodat u en uw gasten continu voorzien zijn.