COVID-19 UPDATE

Naar aanleiding van de laatste persconferentie 14 december j.l. zijn er een aantal maatregelen aangepast welke invloed zullen hebben op uw verblijf in Hotel Maassluis.

Vanaf dinsdag 15 december 2020 zijn wij genoodzaakt om onze openbare ruimtes (restaurant, lobby en bar) te sluiten, ook mogen wij u helaas niet meer van roomservice voorzien. Het is enkel mogelijk om uw ontbijt en/of diner op uw kamer te nuttigen. Deze gerechten kunt u afhalen in ons restaurant volgens de richtlijnen en regelgeving van het RIVM en de Veiligheidsregio Rotterdam.

 

 

BELANGRIJK

Per 1 december geldt er een mondkapjesplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

OVERNACHTEN

Wij ontvangen u graag voor een overnachting in Hotel Maassluis. Onze kamers worden elke dag met zorg gereinigd en voor uw verblijf gereed gemaakt. Ook zijn er in ons hotel meerdere desinfectie stations te vinden. Graag verzoeken wij u hier veelvuldig gebruik van te maken. Wij doen er alles aan om verblijf zo veilig en ontspannen mogelijk te maken.

ETEN & DRINKEN

Momenteel bieden wij alleen ontbijt en diner aan. Tussen 07:00 en 10:00 kunnen hotelgasten gebruik maken van ons ontbijtplateau (deze kunt u zelf samenstellen bij check-in). Diner kan besteld worden bij onze receptie en afgehaald worden tussen 17:00 en 21:00 bij het restaurant. Deze gerechten dienen in de hotelkamer te worden genuttigd. Na 20:00 is het niet meer toegestaan om alcohol te serveren dan wel te verkopen. Bekijk hier onze diner kaart! 

STAY SAFE!

TEAM HOTEL MAASSLUIS