Dagelijks verwelkomen wij u graag in Restaurant Hven om te genieten van een overheerlijk diner. Onze kaart is geïnspireerd door streekproducten en nemen u graag mee in onze culinaire passie. Tevens doen wij ons uiterste best om maatschappelijk verantwoord om te gaan met onze (rest)producten. Nieuwsgierig naar onze kaart? Bekijk hem hier onder!

Bekijk onze dinerkaart Maandmenu februari

Onze A la carte kaart wordt geserveerd van 17:00 tot 21:00.

Onze koks en leidinggevenden zijn op de hoogte van de samenstelling van al onze gerechten. Tevens kan een groot deel van onze gerechten glutenvrij bereid worden, door één of meerdere ingrediënten te vervangen. Op uw verzoek informeren wij u graag over de allergenen in onze gerechten.

Bij groepen groter dan 12 personen serveren wij uitsluitend ons maandmenu.

Reserveren?

Reserveren kan via het telefoonnummer +31 (0)10 261 4343 of e-mail uw reservering naar receptie@hotelmaassluis.nl

Voorwaarden:

Wij stellen het zeer op prijs als u uw reservering voortijdig doorgeeft zodat wij de ideale tafel voor u kunnen klaarzetten. Eventuele wijzigingen en annuleringen dienen schriftelijk (per e-mail) te worden doorgegeven. Reserveringen boven de acht personen dienen telefonisch besproken te worden en zijn op basis van beschikbaarheid.

Indien u een tafelvoorkeur heeft opgegeven zullen wij ons uiterste best doen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar helaas kunnen wij uw voorkeur niet garanderen.

*Reserveren voor een lunch bij restaurant Hven is mogelijk op basis van beschikbaarheid en met uitzondering van feestdagen
**Tijdens feestdagen kan ons menu afwijken en hanteren wij andere reserveringsvoorwaarden.