COVID-19 UPDATE

Naar aanleiding van de laatste persconferentie 28 april j.l. zijn er een aantal maatregelen aangepast welke invloed zullen hebben op uw verblijf in Hotel Maassluis.

Ons terras is vanaf 28 april toegankelijk voor al onze gasten. Reserveren is hierbij verplicht, dit kan ook a la minute bij aankomst. Ons terras zal geopend zijn vanaf 12:00 tot 18:00. Om deze reden serveren wij uitsluitend onze lunch en borrel kaart. Ook deze zijn voorzien van warme gerechten. 

Naast ons voorterras hebben wij ook een overdekt en verwarmt zijterras. Hier bent u ook van harte welkom mocht het weer minder zijn. 

Vanaf dinsdag 15 december 2020 zijn wij genoodzaakt om onze openbare ruimtes (restaurant, lobby en bar) te sluiten, ook mogen wij u helaas niet meer van roomservice voorzien.

Het is enkel mogelijk om uw ontbijt en/of diner op uw kamer te nuttigen. Deze gerechten kunt u afhalen in ons restaurant volgens de richtlijnen en regelgeving van het RIVM en de Veiligheidsregio Rotterdam.

OVERNACHTEN

Wij ontvangen u graag voor een overnachting in Hotel Maassluis. Onze kamers worden elke dag professioneel gereinigd en gereed gemaakt voor uw verblijf. Ook zijn er in ons hotel meerdere desinfectie stations te vinden. Graag verzoeken wij u hier veelvuldig gebruik van te maken. Wij doen er alles aan om verblijf zo veilig en ontspannen mogelijk te maken.

ETEN & DRINKEN

Ontbijt tijdens uw verblijf

Vanwege de huidige maatregelen serveren wij momenteel geen ontbijtbuffet Bij check-in krijgt u een ontbijtformulier mee, die u geheel naar eigen wens ingevuld kan worden, het ontbijt kan de volgende ochtend afgehaald worden in restaurant Hven.

07.00 – 10.00    maandag t/m vrijdag

07.30 – 10.30    zaterdag en zondag

Voor de vroege vogels hebben we ook een ontbijtpakket, deze bestaat uit een standaard pakket waarbij enkel rekening gehouden kan worden met eventuele allergieën en/ of dieetwensen.

Lunch 

U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van onze lunch op het terras of op de kamer. Ons terras is dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00, bij regenachtig weer kunt u plaats nemen op ons overdekte en verwarmde Gaanderij. Bekijk hier onze lunchkaart!

Diner

Wenst u na 18.00 te dineren, dient dit op de kamer genuttigd te worden. Het diner kan worden afgehaald bij restaurant Hven tussen 17.00 en 21.00. Na 20.00 is het niet meer toegestaan om alcohol te serveren dan wel te verkopen. Bekijk hier onze dinerkaart!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is het restaurant geopenend?

Helaas is het restaurant t/m 18 mei 2021 gesloten. U kunt hier ‘als hotelgast’ wel ontbijt, lunch en diner gerechten afhalen.

Kunnen wij gebruik maken van het ontbijt?

Zeker, dit dient alleen genuttigd te worden op de kamer.

Is de Serre ook een terras?

Nee, dit is onderdeel van ons restaurant en wordt niet gezien als een terras.

STAY SAFE!

TEAM HOTEL MAASSLUIS